PHlogo

Vurderingsrapporter

PH Erhverv tilbyder udarbejdelse af vurderingsrapporter for andelsboligforeninger. Vurdering omfatter forbedringer ifølge andelshaverens oplysninger, og vi gennemgår her eventuelle fejl og mangler samt eventuelt løsøre. Forbedringsværdien nedskrives herefter i forhold til andelboligforeningens retningslinjer, og udføres i overensstemmelse med §5 i Lov om andelsboligforeninger. 

Kontakt til vores team

Erhvervsmægler & Valuar MDE Per-Henrik Schultz-Jensen har sin baggrund fra Nykredit og Realkredit Danmark, og har i en længere årerække har arbejdet med finansiel rådgivning af andelsboligforeninger 

Mobil: 28304910 

Økonomisk rådgiver Claus Østerlin har mangeårig erfaring fra den finansielle verden og har siddet i ledelsen for to familieejede ejendoms- og administrationsvirksomheder. Han bestrider i dag flere forskellige bestyrelsesposter inden for ejendomsmarkedet.

Mobil: 22625609.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rasmus Andreas Schultz-Jensen arbejder som andelsboligsupporter i PH Erhverv. Han studerer finansbachelor på CBA og han forventer at afslutte studiet i januar 2024. Finansbachelor giver ham bl.a. indsigt i ejendomshandel, bank, realkredit, ejendomsadministration, forsikring m.m. Rasmus hjælper i hverdagen med at understøtte vores valuarer med input og materiale til brug for udarbejdelse af valuarvurderinger. Herudover er Rasmus med i udarbejdelsen af valuarvurderingerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anders Emil Schultz-Jensen arbejder som andelsboligsupporter i PH Erhverv. Han har efter afsluttet studentereksamen haft 2 sabbatår og starter nu på at studere finansbachelor på CBA, som bl.a. giver ham indsigt i ejendomshandel, bank, realkredit, ejendomsadministration, forsikring m.m. Anders hjælper i hverdagen med at understøtte vores valuarer med input og materiale til brug for udarbejdelsen af valuarvurderingerne og deltager i enkelte besigtigelser