PHlogo

Rådgivning/Kapitalrejsning

Skal din virksomhed finde en finansiel partner?

Måske har du brug for kapital til udvidelse af virksomheden, til opkøb eller andre former for investeringer. Måske trænger virksomheden til en økonomisk saltvandsindsprøjtning?

Vi trækker på mange års erfaring fra dels den finansielle sektor, fra ledelse og bestyrelsesposter og ser på din virksomhed fra mange vinkler. Vi ved, hvordan banken betragter en virksomhed, når den skal tage stilling til, om den vil yde lån. Derfor kan vi hjælpe med at overbevise banken om, at den skal tro på dine ideer og drømme for virksomheden.

Finansiering kan komme mange andre steder fra end banken. Her har vi flere muligheder at arbejde med.

Fokus på andet end økonomi

Det er ikke kun de økonomiske forudsætninger, der gør, at du lykkes med din virksomhed. Måske er der nogle personlige ting hos dig, du skal arbejde med. Måske er der nogle strukturer i virksomheden, der skal justeres.

Vi coacher dig til at nå dine mål, hvad end udfordringerne måtte være, og du kan altid regne med en åben og ærlig dialog om mulighederne i dit projekt.

På vores første møde, sætter vi perspektiv på mulighederne i et samarbejde.

Kontakt til vores erhvervsteam

Erhvervsmægler & Valuar MDE Per-Henrik Schultz-Jensen har sin baggrund fra Nykredit og Realkredit Danmark, og har i en længere årerække har arbejdet med finansiel rådgivning af andelsboligforeninger 

Mobil: 28304910 

Økonomisk rådgiver Claus Østerlin har mangeårig erfaring fra den finansielle verden og har siddet i ledelsen for to familieejede ejendoms- og administrationsvirksomheder. Han bestrider i dag flere forskellige bestyrelsesposter inden for ejendomsmarkedet.

Mobil: 22625609.